Dagelijks streven we bij Bakkerij Verba naar de allerbeste kwaliteit, creativiteit en service. Al in 1959 werd Bakkerij Verba opgericht door onze opa en sinds 2005 zijn wij de trotse eigenaren van de Verba. Dagelijks maken we ons brood, het gebak, de broodjes en de koekjes vers in onze eigen bakkerij. En de kwaliteit waar we voor staan merkt u niet alleen in onze producten, maar ook aan onze service naar u als klant. Bakkerij Verba is HACCP gecertificeerd. Het interieur van onze winkels, onze auto's, ons personeel, alles moet in het teken staan van topkwaliteit. Deze ambitie heeft ons de titel 'Bakker met Ster' opgeleverd. 

Bakkerij Verba is ook een graag geziene gast op vakwedstrijden. Dat houdt ons scherp! In 2012 werden we Volkoren Kampioen en in 2013 Meergranen Kampioen. En in 2015 werden we Banketkampioen. In 2016 wist Rianne Kuijntjes het wereldkampioenschap binnen te slepen. Inmiddels is onze prijzenkast dan ook dik gevuld. Iets waar we trots op zijn!


Ons banket assortiment bestaat van klassieke tot moderne gebakjes. Van slagroomtaarten, kindertaarten tot overheerlijke bruidstaarten. Maar ook onze bonbons zijn zeer onderscheidend.

Wij heten u graag van harte welkom in een van onze winkels te Brakel, Rijswijk of Sleeuwijk. Of natuurlijk hier op onze webshop! Team Bakkerij Verba

 

    Wij bezorgen 2 maal per week gratis in de regio Bommelerwaard en gemeente Altena.

 

Bekijk bezorgdagen