....

De mooiste dag van jullie leven...

Het aanzoek. De voorbereidingen. De voorpret!

De allermooiste dag van jullie leven komt eraan. De voorbereidingen zijn een al een feestje op zich: de locatie, de gastenlijst, de jurk (!), de decoraties en natuurlijk een fantastische bruidstaart. Jullie bruiloft gaat dan ook echt jullie dag worden!

Bakkerij Verba ontwerpt bruidstaarten waar bruidsparen van dromen.  Bruidstaarten die perfect passen bij jullie dag. Taarten met persoonlijkheid, uniek en wáánzinnig lekker. Met de allerbeste ingrediënten, overheerlijke smaakcombinaties en natuurlijk het mooiste ontwerp. Jullie ontwerp. Wij maken puur vakmanschap!

Of het nu gaat om een klassiek of een modern ontwerp, een ingetogen taart of een spektakel: wij verstaan ons vak. Luxe suikerdecoraties, bloemen of een kanten rand? Voor 10 man of 250 man? Alles is mogelijk bij Bakkerij Verba.

Inspiratie
Het is een feest om inspiratie op te doen voor jullie grote dag. Over alles wordt nagedacht. Zo willen wij jullie graag helpen bij de inspiratie voor jullie bruidstaart. Wij hebben al zoveel unieke bruidstaarten gemaakt dat wij die jullie graag willen laten zien.


Werkwijze
Jullie willen natuurlijk graag weten hoe het kiezen en bestellen van jullie bruidstaart werkt. Bij Bakkerij Verba doen we dat in de volgende stappen:

1. Mail ons voor het maken van een afspraak. Wij ontvangen jullie graag op een doordeweekse ochtend ergens tussen 9.00 en 13.00 uur.
    In de middag liggen onze bakkers op bed. (mailen kan naar info@bakkerijverba.nl of vul het contact formulier op de site in)

2. Tijdens onze eerste kennismaking ontvangen wij jullie in onze bakkerij te Brakel om met elkaar te praten over jullie idee en jullie smaak. We 
    kunnen jullie voorbeeldtaarten laten zien. Proeven kan dan ook meteen. De verschillende smaakcombinaties en ingrediënten en natuurlijk
    praten we uitgebreid over het ontwerp van de taart.   

3. Aan de hand van jullie wensen mailen wij een offerte voor jullie. 

4. Na akkoord op de offerte kunnen jullie de bruidstaart met een gerust hart aan ons overlaten. Natuurlijk leveren wij jullie bruidstaart op de
    gewenste plaats en op het juiste tijdstip. 

Kwaliteit 
Bakkerij Verba werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten en verse ingrediënten. Onze patisier en banketbakkers vallen regelmatig in de prijzen bij nationale en internationale wedstrijden. Ons brood en banket staat in de hele regio bekend om zijn kwaliteit en dat is met onze bruidstaarten niet anders! Wij zeggen niet voor niets:

Passie voor pure perfectie!


Wij bezorgen 2 maal per week gratis in de regio Bommelerwaard en gemeente Altena.

 

Bekijk bezorgdagen